Publisert av: Nora Larsen | 21. januar 2011

Første halvdel av 2010 i bilder :)

Her er litt bilder fra året som har gått. Størst merkbar forskjell fra i fjor er det nok på Ruben. I fjor på denne tiden gikk han ikke selv enda, og snakket svært lite. En liten grubler som betraktet verden. Han slapp seg og gikk først ved 16 måneders alder, men da gikk han også som en voksen mann. Også i trappa. Vi kunne fjerne grinda to uker etter han slapp seg, og det har ikke vært ett eneste fall i den for han. Det ser så langt ut til at han blir venstrehendt. Han bruker konsekvent venstre når han tegner, kaster ball og gjør andre bevegelser vi høyrehendte bruker høyre til. Han prater mer og mer, har begynt med setninger og mange nye ord de siste par månedene. Noen av de siste som har kommet er «isekald» (ja da, det er kaldt her), «synge geve gal, mamma» (greven av gral, red.anm) og «mate takk, gå fra meg?» når han er ferdig å spise. Det er utrolig moro med utvikling på barn fra 1,5 til 2 år!!! 🙂

Aronsen har også blitt så stor gutt! Snusfornuftig og vet å sno seg med ord. Leker med lillebror, krangler og koser gjør de. Han viser også mer og mer at han ligner sin far i alt og ett. De er begge to særdeles morgengretne!

 

Vel, her er de annonserte bildene:

Januar 2010... snørikt da også :)

Januar 2010. Snørikt! Aron tester snowraceren han fikk til jul! Ruben er fortsatt bare baby!

 

Aron bygger snøhule på hyttetur med Onkel Chris og Tante Henriette og lillekusine Ariel.

Ruben blir ett år 19. februar!

Og endelig kommer våren i mars!

I mai får vi oss ny åremålshytte på Roa. Her er vi en tur oppover på forsommeren sammen med Henning, Vivi og Mina. Sauene var slept på beite, og det er jo moro!

Tre trøtte blad Larsen har fått mye frisk luft på hytta

Juni, og Aron har 3-års sjørøverbursdag 15. juni. Kaptein Sabeltann holder fortsatt stand nå i jan 2011, mon tro hvor mange år til?

Ruben krabber fortsatt når sommeren kommer. Men ikke på gresset, nei fysj der er det ekkelt å krabbe så da får vi prøve en ny metode.

Sommer, sommer, sommer…. 201o var en varm og fin sommer. Vi var stort sett hjemme, koste oss i hagen og pussa opp litt hjemme.

 

På jordbærfestival i Lier. Det frister til gjentakelse for liten og stor!

 

Skal få lagt inn andre halvdel av 2010 også, men ikke i kveld 🙂 Nå trenger et slitent bekken å få lagt seg litt på sofaen! Bilder å se frem til da er i hvertfall Linda og Ronnys vielse og herlige bilder fra Spania i september/oktober. Resten av året gikk så fort at vi knapt rakk å ta noen bilder!!!

 

 

 

 

 

 


Legg igjen en kommentar

Kategorier